BASES FESTIVAL RÀBIA 2019

ATENCIÓ: Les bases són la bíblia del participant de Ràbia Festival, si us plau, llegeix-les amb deteniment.

1.  Tots els Microcurts presentats hauran de girar al voltant d’una temàtica implícita per l’organització i el jurat del Festival Ràbia; el leitmotiv  t̶r̶a̶n̶s̶f̶o̶r̶m̶a̶r̶ ̶u̶n̶ ̶o̶ ̶d̶i̶f̶e̶r̶e̶n̶t̶s̶ ̶m̶o̶t̶i̶u̶s̶ ̶q̶u̶e̶ ̶p̶u̶g̶u̶i̶n̶ ̶d̶e̶s̶p̶e̶r̶t̶a̶r̶ ̶r̶à̶b̶i̶a̶ ̶e̶n̶ ̶u̶n̶ ̶s̶e̶n̶t̶i̶m̶e̶n̶t̶ ̶p̶o̶s̶i̶t̶i̶u̶ la ràbia quotidiana.

2.  Pot participar-hi qualsevol persona individualment o en grup, prèvia inscripció que s’haurà d’efectuar enviant un e-mail a: rabiafestival@gmail.com o omplint el formulari de la pàgina web. S’haurà d’indicar el nom complet del/s participant/s amb l’adreça electrònica i el telèfon de tots els components del grup. Una vegada inscrits rebran la confirmació d’inscripció via e-mail en un període màxim de 24h.

3.  El període d’inscripció finalitzarà el dimecres 17 d’abril del 2019 a les 23:59h.

4.  Els Microcurts entregats hauran de tenir una durada màxima de 2 minuts (títol, crèdits finals o dedicatòries a la mama inclosos).

 

5.  Tots els participants rebran un e-mail el 18 d’abril del 2019 a les 21:00h per correu electrònic amb l’anunci d’una premissa sorpresa/putada que haurà de sortir en tots els Microcurts.

 

6.  Un dels punts principals que valorarà el jurat TOP, designat per l’organització del certamen, serà la integració i coherència de la premissa sorpresa/putada, entre altres factors estètics i narratius.

 

7.  L’hora límit d’entrega dels Microcurts serà les 21:00 del diumenge 21 d’abril  del 2019.

8. Els Microcurts finalitzats s’hauran d’enviar via wetransfer al correu: rabiafestival@gmail.com. El format de l’arxiu enviat haurà de ser en .mov o .mp4 (còdec H264).

9. En base al temps estimat de la gala, es projectaran tots els Microcurts que es pugui. La selecció es farà a partit del rànquing del jurat i l’organització.

10.  Els Microcurts seleccionats es podran veure el dissabte 27 d’abril del 2019 al Cinema Rambla de l’Art de Cambrils. Posteriorment, la Gala de cloenda del festival tindrà lloc a la Sala Mart de Cambrils, on es tornaran a projectar els Microcurts guanyadors amb la corresponent entrega de premis per part del jurat.

11.  Premis oficials:

  • Premi del Jurat Festival Ràbia: 1.000€

  • Premi del Públic al millor Microcurt: 600€

12. Premis extra:

  • Premi del Públic "Ole tu": 300€ (aquell Microcurt que potser no és el millor però… joder! es mereix un premi).

  • Premi de l’organització al Microcurt més Rabiós: 300€ (nosaltres també volem votar!)

*Els premis estaran subjectes a les retencions legals aplicables.

 

13.  Per optar als premis haurà d’assistir a la Gala de cloenda, com a mínim, un membre inscrit de cada grup participant. Com si inscrius a ta iaia.

14. Cap Microcurt podrà optar a més d’un premi excepte al premi de l’organització, que farem el que ens doni la santa gana.

 

15. Tots els premis es faran partint d’un rànquing.

 

16.  Els Microcurts no es podran publicar abans de la celebració de la Gala de cloenda. Relax… només és una setmana.

 

17.  Els Microcurts seleccionats podran ser utilitzats per la difusió informativa del Festival en mitjans de comunicació i xarxes socials. Els Microcurts guanyadors, es publicaran a la pàgina web www.festivalrabia.com una vegada finalitzat el certamen.

 

18.  La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes aquestes bases.